Ons Bedrijf

 

 

Sinds maart 2008 begon Hans Verbruggen zijn eigen bedrijf, Verbruggen Auto Service in Erp.

Hiervoor werkte hij al vele jaren bij verschillende autodealers in de omgeving van Veghel. “Ik was al van kleins af aan met auto’s bezig. Dat ik de opleiding voor automonteur ging volgen, kwam dan ook helemaal niet als een verrassing. Ik werkte vervolgens tijdens en na mijn studies bij verschillende autodealers, gespecialiseerd in de merken Opel, Volkswagen en Audi”, legt Hans uit. “Daarnaast sleutelde ik in de avonduren ook vaak aan auto’s. Dat werden er op den duur zoveel, dat ik besloot om een eigen zaak te beginnen. Daar komt bij dat ik tijdens het werk bij de dealers het contact met de klanten mistte. Ik kreeg te horen wat ik moest maken ,maar daar bleef het bij. Dat is nu ik mijn eigen bedrijf heb, gelukkig anders. Ik kan de klant nu beter adviseren ”

Bij VAS kunt U terecht voor:

een reguliere onderhoudbeurt, een APK-keuring en reparaties. Al is Hans gespecialiseerd in Opel, Volkswagen en Audi, klanten kunnen ook met auto’s van andere merken bij hem terecht. “Ik heb bijna alle spullen in huis om de verschillende type auto’s te kunnen repareren; De klanten kunnen bij mij terecht voor alle soorten reparaties van een nieuwe band tot een kapotte airco of een lampje”, vertelt hij. “Doordat ik nog niet zo oud ben, heb ik op school en bij de dealers geleerd om om tegaan met de nieuwste auto’s, waarbij alles via de computer geregeld is. Via een zogenoemde tester kan ik in de meeste gevallen de storing van de auto uitlezen, en weet ik zeer snel waar ik moet zijn.”

Bij Hans staat service hoog in het vaandel. “Als iemand bijvoorbeeld een lampje in zijn auto moet laten vervangen, tel ik vaak alleen het lampje en niet het erin zetten”, vertelt hij enthousiast.“Daarnaast heb ik een leenauto, die mensen kunnen lenen als hun auto bij mij in de garage staat. Ik probeer er natuurlijk wel voor te zorgen dat de klanten snel weer veilig met hun eigen auto de weg op kunnen, maar zo komen ze helemaal niet zonder vervoer te staan. Een auto is immers voor vele mensen onmisbaar.”

VAS zorgt voor veilige auto’s